Herroepingsrecht

Herroepingsrecht /Afkoelperiode (geldt alleen voor Consumenten)
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder voor de retournering. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat lees ongebruikt en in de originele verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice (at) smit-hgv.nl
Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product ongebruikt en in de originele verpakking retour ontvangen is. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten of speciaal voor u op maat bestelde producten.
Zie voor meer informatie artikel 7 van onze algemene voorwaarden.

Gebruik altijd het retourformulier bij retourzendingen !!!
En vermeld duidelijk wat er aan de hand is met de retourzending, dat voorkomt onduidelijkheden in de afhandeling.

Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Verzendkosten worden in dat geval niet gerestitueerd.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Smit handelsagenturen kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U kunt hier een retour formulier downloaden voor de retour producten, U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam, factuurnummer, IBAN bankrekeningnummer en het soort product(en) te duidelijk te vermelden, en bij uw retourzending bij te sluiten.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit het buitenland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Smit handelsagenturen heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.

Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald, na het moment van retournering.

RETOURNEREN voor bedrijven.
Dit is alleen mogelijk na overleg met ons, neem contact met ons op over de reden waarom u de zaken retour wilt sturen.
De kosten voor retournering zijn voor bedrijven altijd voor rekening van de klant.
Zie ook onze leverings voorwaarden betreffende retouren.
Retouradres:
Handelsonderneming Smit
Kinholtweg 3A
7931 TN Fluitenberg